Vandaag vóór 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Back to the Essence

‘Back to the essence’

Met onze nieuwe collectie willen we je stil laten staan bij het gevoel van vrijheid. Bewust te worden van de essentiële dingen in het leven en uit te zien naar bestemmingen om van te dromen.

Deze nieuwe collectie bestaat uit items die zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals linnen of biologisch katoen met een gedragen en gewassen look. En lange, zwierige rokken of jurken met seizoensprints die je herinneren aan warme vakanties aan de Middellandse Zeekust en zomerse zonsondergangen.

Warme gewassen tinten als terracotta en zomerse pastelkleuren geven je een dromerig gevoel en zoals altijd zijn alle kleuren en kledingstukken eindeloos met elkaar te combineren.

In deze collectie gaan we terug naar jouw essentials: linnen tuniekjurken, die ultieme witte blouse, makkelijk te dragen broeken en onze basic logotrui. We hebben de beste modellen uit het verleden verzameld en in meerdere kleuren laten maken. Moscow-modellen die je seizoen na seizoen kan blijven verzamelen én dragen.

Houd het simpel en natuurlijk.

Onze collectie biedt elk seizoen steeds meer duurzame kledingstukken, gemaakt van gerecyclede materialen, eco vero viscose, milieuvriendelijke reisstof en biologisch katoen die je ook terugvindt in deze lente / zomercollectie.

Geïnspireerd door de essentie van de aarde en voor jou gemaakt

Bekijk onze producten:

Vandaag vóór 15:00 besteld, morgen in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50