Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50

MOSCOW x Holistik


Karlijn van het online magazine HOLISTIK is een ‘natural beauty’ en verteld jouw graag waarom zij de comfortable items van Moscow zo fijn vindt en wat zij belangrijk vindt in haar garderobe. Lees hieronder alles wat je wilt weten en bekijk de favoriete MOSCOW items van Karlijn!

Hoe beschrijf je je eigen style?
Ik ben dol op stijlvolle comfortabele basics, die vooral lekker zitten en waarin ik goed kan bewegen. Want zo'n te strak broekje is echt geen feest voor een nuchtere Amsterdammer die zich voornamelijk van A naar B verplaatst per fiets. Voor mij dus geen knellende kleding of hoge hakken (die heb ik zelfs al een aantal jaar geleden naar de tweedehandswinkel gebracht). Een bepaalde luxe zoek ik in stof en de pasvorm en ik vind het leuk om mijn outfit af te maken met fijne goudkleurige sieraden. Mijn stijl in een paar woorden? Urban chique met een 'green glamour' touch.  
 
Wat vind jij belangrijk bij het kiezen en kopen van een kledingstuk of kledingmerk?
Dat het duurzaam en eerlijk is geproduceerd; dus met zo min mogelijk schade voor onze planeet en de mensen die de kleding maken. Ik let erop waar de kleding is geproduceerd, of het lang mee kan gaan vanwege de goede kwaliteit en of ik het niet na een paar keer dragen al zat ben (dat probleem heb ik vaak met prints en kledingstukken die te uitgesproken zijn). Een nieuw kledingstuk moet de potentie hebben dat ik het minimaal 30 keer ga dragen. 
 
Hebben jullie leuke plannen of nieuws omtrent Holistik wat onze volgers niet moeten missen?
Ja absoluut. We zijn achter de schermen druk bezig om Holistik een opfrisser te geven. Na 4 jaar is het tijd voor een lik verf. We willen het platform interactiever maken en ook onze social media kanalen daar meer bij betrekken. Ook hebben we het plan om meer met onze vaste contributors te gaan doen en begin ik binnenkort aan een opleiding in 'Shamanic Energy Medicine Healing'. Een nieuw avontuur dat me zeker weten veel gaat brengen en waar ik ook veel over zal delen in het kader van 'Ancient Wisdom for Modern Living'. 
 

Shop de favorieten van Karlijn:
1.Mesh pullover groen 2.Jeans rok Blauw 3.Gestreept shirt Ecru 4.Lange rok groen 5.Lange blousejurk Blauw 6.Lange jurk met print wit 7.Lange rok met bladprint Blauw

Over Holistik: 
Holistik is het grootste holistische lifestyle platform van Nederland met een bereik van ruim 500.000 unieke bezoekers per maand. Het werd in het voorjaar van 2016 gelanceerd door de beste vriendinnen Evelyn van Hasselt (1977) en Karlijn Visser (1986). Evelyn’s dagelijkse missie is mensen handvatten aanreiken waarmee ze verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun eigen geluk en boven zichzelf uitstijgen. Karlijn is dol op het creëren van verrijkende content, die mensen helpen bij het vinden van een vervullend leven. Duurzaam geluk en verbinding met jezelf (ook in moeilijke tijden) en de planeet spelen daarbij een belangrijke rol.

Bekijk onze producten:

Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50