Vandaag besteld, donderdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Retourneren

Bij Moscowdesign.nl heb je voor al je bestellingen een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in jouw bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om dit te melden.

Moscow Design.nl hanteert regels voor retourneren. Mocht je de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend als deze:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen kenbaar gemaakt word dat je wilt retourneren, waarna je dan weer binnen 14 dagen dient terug te sturen.
  • in - voorzover redelijkerwijs mogelijk - de onbeschadigde, niet beschreven en originele verpakking zit.
  • Vergezeld van de retourbon (dan weten wij van wie het pakket komt) verzonden word, eventueel met opgaaf van de retourreden.

VOOR KLANTEN BINNEN NEDERLAND:
Ook is het handig voor ons als je gebruik maakt (voor retourzendingen) van het bijgeleverde retouretiket (dit is alleen binnen Nederland). Wij weten dan van wie het pakket komt etc.. Plak dit etiket op de verpakking zodat het oude etiket niet meer zichtbaar is. Het is een Franco etiket wat betekent dat je het pakket kosteloos (dus zonder te frankeren) af kunt geven bij een DHL SERVICEPOINT (DHL-points in de buurt). Wel berekenen we een bijdrage in de retourkosten van 3,95 euro.

Het totaalbedrag (minus de retourkosten van 3,95) wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan, dit geldt ook voor VISA en Mastercard betalingen. De terugbetaling doen we snel maar in ieder geval binnen 10 werkdagen. Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.


VOOR KLANTEN BUITEN NEDERLAND:

Voor onze klanten buiten Nederland geldt dat je je bestelling (of een gedeelte daarvan) retour kunt sturen naar:
Webshop Moscowdesign.nl
Energieweg 35
NL-4231 DJ  MEERKERK
NEDERLAND

 

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 0183-747011 of via .
Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Als u cookies accepteert kunt u Moscow Design.nl makkelijker gebruiken, vind u sneller wat u zoekt en ziet u meer relevante informatie. Wilt u cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring