Vandaag besteld, donderdag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf €50 Gratis thuisbezorgd vanaf €50
Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Betalen

Je kunt bij Moscow Design op een van de volgende manieren betalen:

iDEAL
Als je kiest voor "Betalen met iDEAL", dan betaal je via uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL en je hoeft je daar niet voor aan te melden. Daarnaast doorloop je dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent, met dezelfde beveiligingseisen van jouw bank. Met iDEAL wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

 Creditcard
Wij accepteren: Euro/Mastercard, Visa, Maestro en American Express. Om je creditkaartgegevens te beschermen, worden jouw volledige gegevens gecodeerd via SSL-servers verstuurd en zodoende zijn ze beveiligd tegen toegang van derden.

PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee je makkelijk en veilig online kunt betalen. Wanneer je kiest om bij Moscow Design.nl met PayPal te betalen dan word je bij de betaalpagina direct doorgestuurd naar de PayPal website. Nadat je de PayPal-betaling hebt goedgekeurd, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je PayPalrekening, bankrekening of creditcard. Kijk voor meer informatie over het gebruik van PayPal op https://www.paypal.nl.

 

Riverty – Achteraf betalen
Riverty voert voor Moscow Design.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je je bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Riverty.

SOFORT
Deze betaalmethode is met name handig voor de duitse Moscow Design klanten. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoef je de betaling alleen te verifiëren, net als bij bijvoorbeeld iDEAL.

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 0183-747011 of via hello@moscowdesign.nl 
Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Als u cookies accepteert kunt u Moscow Design.nl makkelijker gebruiken, vind u sneller wat u zoekt en ziet u meer relevante informatie. Wilt u cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring